מועמדת לניתוח שרוול לפני וועדה בריאטרית

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/06/2016 | 10:21 | מאת: יעל

שלום, אני מועמדת לניתוח שרוול באסותא לפני וועדה בריאטרית גובה 1.67 משקל 110.5 בדיקת דם גלוקוז -158 בצום 12 שעות. סכרת הריונית ב- 2 ההריונות. במשפחה סכרת ל- 2 ההורים. כאבי גב ורגליים. סיימתי את כל הבדיקות ונמצא בקע סרעפתי גולש בינוני ללא רפולוקס. מה הסיכוי שאעבור ועדה והאם בקע סרעפתי נחשב למחלות נלוות?

ה BMI שלך מתקרב ל 40 ,בקע בסרעפת לא נחשב למחלה נלוות שבגינה יתחשבו בקריטריונים לניתוח. כן המנתח צריך לדעת מזה ויתקן לך את הבקע במהלך הניתוח. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים