שאלה לד"ר מאדי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/03/2016 | 19:49 | מאת: dianan

שלום ד"ר מאדי האם יש ניתוח ביטול מעקף לאחר שרוול קיבה ?אם כן האם יש ניסיון לניתוח הזה ?האם הוא נעשה ? האם הניתוח מוצלח ? תודה

שלום.. לפני שמתכננים ניתוח,יש שאלה למה עושים את זה? ומה הסיבה?וצריך לבחון את המקרה מכל הכיוונים. מבחינה טכנית כירורגית ניתן לבצע,זה דורש מיומנות גבוה. ועשינו כבר ניתוחים מורכבים יותר מביטול המעקף. לפרטים ועוד הסברים,תוכלי לקבוע תור לביקור במרכז הבריאטרי שלנו בימי ג. טל.04-8359315 בברכה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים