המשקל לא זז

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

22/03/2016 | 22:40 | מאת: מירי

היי אני אחרי שרוול 3 שנים הבעיה שלי שאני אוכלת עד אין סוף אני אוכלת ומקיאה הרבה מתוקים הרבה נשנושים אני לא יכולה לשלוט בעצמי בשנתיים ירדתי 70קילו חזרתי בחזרה 10 קילו בשנה לא עושה ספורט ה 10 קילו שעליתי מרגישה אותם כ 100 קילו מהרגשת אשמה והרגשה שהשרוול נכשל אני מתחילה לכנס לדיכאון אני לפעמים מחסלת הכל באוכל ולפעמים אני כל היום על כוס נס וסלט נא עזרו לי

השרוול כן צלח....מבחן התוצאה שירדת 70 ק"ג...!!! צריך להצליח ,גם בשינוי במוח... את בסדר גמור ולדעתי חסר לך תמיכה מקצועית רב תחומית - דייטנית קלינית שמבינה בניתוחים להשמנה,ועובדת סוציאלית-פסיכולוג קליני.. בהצלחה..

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים