שרוול וכיס מרה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/01/2016 | 22:43 | מאת: בתיה

שלום רב לרופאים הנכבדים מבקשת לקבל חוות דעתכם בנוגע לניתוח שרוול וכריתת כיס מרה באותה העת. כריתה בשל אבן גדולה מאוד שכרגע אין דחיפות להוציאה..אך בעתיד יהיה צורך. האם יש מניעה לבצע 2 ניתוחים ביחד.. יש יןתר סכנות לסיבוך.. החלמה קשה יותר אן שניתוח משולב כזה הוא מקובל וישים. אןדה לחוות דעתכם המלומדת. קצת על עצמי בת 37 בריאה בדכ ללא ניתוחים בעבר למעט קיסרי. תודה רבה מראש בתיה

בידיים טובות ,אין ספק שזה מקובל לשלב את שני הניתוחים. סיבוכים?!! אותו אחוז סיבוכים של כל ניתוח....נמוך מאוד.. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים