השאלה לגבי אחי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

07/12/2015 | 20:45 | מאת: נורית נאור

אחי שמן 130+לערך האם ניתוח קיצור קיבה מסוכנת ל? האם ניתוח כזה ירפא את הסוכרת ממנה סובל? בין היתר סובל/סבל מלב ועבר צנתור שהצליח והשאיר שני עורקים בריאים השאלה למאדי חוסאם ואודה על תשובה מהירה

אין ספק והוכח מדעית,שניתוח ,כירורגי לירידה במשקל הוא טוב יותר מטיפול תרופתי לסוכרת מסוג 2!! לכן ממליץ לך להביא את אח שלך למרכז הבריאטרי שלנו,בבית חולים בני ציון,שם תוכלו לקבל כל המידע הרפואי והאופציה הטיפולית הניתוחית,שתוכל לשפר את מצבו הבריאותי של אחיך. נשמח לעזור.. טל. מרפאות חוץ - 04-8359315 או 04-8359331 בברכה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים