שאלה לדר מאדי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

07/12/2015 | 17:38 | מאת: דנה

שלום דר מאדי אני לאחר ניתוח שרוול ומעקף קיבה עקב השלשולים ובעית הספיגה מועמדת לניתוח ביטול מעקף הפיכת מעקף לשרוול האם הניתוח מסובך ??

שלום.. כל ניתוח כרוך באחוז של סיבוכים,גם בידיים הכי טובות בעולם.. מה שלא מתאים לי מהפניה שלך...שאת סובלת משלשולים ותת ספיגה!! שלא אמורים להיות לאחר ניתוח מעקף קיבה!! הם יכולים להיות באחוז קטן מהחולים שעברו מעקף תריסריון!!! לכן אני ממליץ לך על יעוץ מומחה בתחום לפני שאת חושבת לתכנן ניתוח "ביטול" המעקף....שזה כן אפשרי בידיים טובות,ויחד עם זאת כרוך באחוז סיכונים וסיבוכים גבוה מניתוח ראשוני... בהצלחה..

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים