יש קשר בתסמונת ההצפה לניתוח שרוול?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/09/2015 | 14:02 | מאת: צביה

אני משורוולת כבר 4 שנים ושומרת על משקל יציב וכמויות קטנות ומשתדלת על פי רוב על תזונה בריאה. עם זאת בהרבה מהארוחות גם אם הקפדתי על תוכן בריא וכמות קטנה של אוכל אני מוצאת את עצמי בסיום הארוחה בחולשה , עם בחילות סחרחורת נפילת מתח וממש תחושה שאני מתעלפת אם לא אשכב. לא בדקתי רמות סוכר כי אני לא סכרתית. לאחר חמש או עשר דקות של שכיבה אני חוזרת לעצמי. אבל לאחרונה נתקלתי בתסמונת ההצפה ונראה שזה מתאר במדויק את תחושותיי. האם יש קשר בין שני הדברים?

לא אמור להיות! צריך לראות אותך לייעוץ רפואי - וכגסטרואנטרולוג המתמחה בתחום של מעקב וטיפול במנותחים הבריאטריים השונים אשמח לעזור לך באחת ממרפאותי

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים