מעקף תריסריון

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/09/2015 | 19:20 | מאת: עוזי אסנר

האם, לאחר 5 שנים שעברו מאז ביצעו בי ניתוח "שרוול", ניתן לבצע מעקף תריסריון?עליתי במשקלי כ10 קילוגרם ואני מודאג....

השרוול הוא חלק ראשון מניתוח מעקף התריסריון. כמובן כדי להחליט לעשות מעקף תריסריון,תצטרך לבוא לביקור מסודר,עם כל הבדיקות והרקע הרפואי כירורגי. וביחד ,החלטה רב תחומית ,מקדמים את הנושא של ניתוח. לדעתי אם עלית רק 10 ק"ג,לא שווה לך לחשוב על עוד ניתוח מורכב כזה,עם כל ההשלכות שלו,וממליץ לך ללכת לדייטנית ולעשות פעילות גופנית. מקווה שהעברתי לך את המסר.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים