שלום אני לאחר 2 ניתוחים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/09/2015 | 15:13 | מאת: עינב

שלום אני לאחר 2 ניתוחים שרוול ב 2013 בגלל רפלוקס קשה עברתי ב 2014 מעקף קיבה עדיין סובלת מהרבה בעיות שלשולים הקאות כאבי בטן נוראיים לאחר אכילה בגלל הכאבים הפסקתי לאכול רק שותה נוזלים הייתי בביקורת אצל המנתח הוא אומר שאין פיתרון לרפלוקס ולכאבי הבטן כל יומיים אני יורדת 2 קילו האם זה תקין ? האם יש פיתרון לבעיה ממנה אני סובלת ?

תופעה של כאבי בטן לאחר נעקף קיבה אינו דבר נדיר. קשה להתחייחס למקרה שלך מבלי להכיר אותך רפואית ותזונתית. כגסטרואנטרולוג העוסק רבות בתחום הבריאטרי ועם נסיון עשיר במעקב וליווי אחר הניתוחים השונים אשמח לעזור לך כמו לרבים אחרים.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים