שלשולים וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/08/2015 | 18:29 | מאת: עדי

שלום רב לכולם אני חודש אחרי ניתוח שרוול ב 4 ימים אחרונים אני סובל משלשולים חריפים מאוד וכאבי בטן חזקים מאוד כל רבע שעה התקפה של כאב בטן חזק ונרגע היום גם הבטן התחילה להיות רגישה גם למגע יש לי חוסר תאבון בקושי מצליח לאכול אני משתדל לשתות המון מים כדי לא להתייבש רציתי לדעת עם זה בגלל הניתוח או שזה לא קשור תודה מראש לכולם ושבת שלום

לפי התלונות שלך,סביר להניח שאין קשר לניתוח,עבר חודש והכל היה בסדר,סיכוי קלוש שישנה איזה בעיה שהתפתחה בעקבות הניתוח. כנראה סובל מקלקול קיבה. בכל מקרה ממליץ לך לגשת לבדיקת רופא.לשלילת בעיה חמורה יותר.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים