ניתוח חוזר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/07/2015 | 22:12 | מאת: שלווה

שלום, לפני כ 6 שנים עברתי ניתוח שרוול. ירדתי יפה ובשנתיים אחרונות עליתי הכל והרבה יותר. האם אפשר/מומלץ לעבור ניתוח חוזר? ואם כן, איזה- מעקף קיבה? האם סיכונים בניתוח חוזר גבוהים יותר? האם גם אחרי ניתוח מעקף קיבה עולים חזרה? אני מכורה למתוקים תודה רבה

אם השרוול נכשל,והעלית את הכל בחזרה ואפילו יותר. במרכז שלנו(אני ופרופ' מטר וד"ר סרוקה),לא נציע לך מעקף קיבה. נציע לך ניתוח מעקף תריסריון בלבד,כמובן זה לאחר עיבוד כל הנתונים שלך והרקע הרפואי והניתוחי.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים