ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/07/2015 | 12:06 | מאת: דניאל

שלום , אני במשקל מאוד גבוה , 130 קילו על 170 ס"מ מועמדת לניתוח בריאטרי כשהייתי אצל הדיאטנית היא אמרה לי שאני לעולם לא אוכל להגיע למשקל הרצוי שלו , כלומר שיש גבול לכמה שהגוף שלי יכול להצטמק חזרה ושהמקסימום שאני אוכל לרדת בעתיד יהיה בערך 50 קילו האם זה נכון? זכור לי ששמעתי כבר סיפורים על אנשים שירדו יותר מזה וגם על אנשים שהגיעו למשקל יעד תקין לגמרי. תודה דניאל

אין נוסחה מטמטית,של כמה כל אחד ירד!! בדרך כלל יורדים יפה בממוצע 60-70% מהמשקל העודף. וכמו בכל דבר בחיים,יש את השכיח,ויש את היוצא דופן,יש כאלה שיורדים יפה במשקל,ויש כאלה שיורדים מעט,וזה גם תלוי בגיל ועניין חילוף החומרים בגוף - המטאבוליזם!. יורדים יותר כאשר משלבים פעילות גופנית ומעקב דייטני מסודר. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים