ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/07/2015 | 18:46 | מאת: יהודה

עברתי לפני שבועים ניתוח שרוול כולם אמרו לי שאחרי שני כפויות קוטז אני יהיה מפוצץ אני מצליח לגמור גביע קטן של קוטז ולא באמת מתפוצץ אני עוצר למרות שאני יכול להמשיך ואני עדין על מוצרי חלב מה אני כבר יכול להאכול הפחד שלי שלא עשו לי קיבה גדולה אשמח לתשובה

ידיד היקר.... כנראה לא קיבלת הסבר נכון מהדייטנית שלך ומהמנתח שלך..... בשבועיים שלושה הראשונים,אתה כן תוכן את הלבן-קוטג' ,מעדנים למיניהם שלך...ואתה כן תרגיש רעב לאחר שעה וחצי או שתיים..... זה בסדר.... תיגש לביקורת ויסבירו לך ארוכות....

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים