חצי שנה אחרי שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

18/06/2015 | 00:29 | מאת: אלה

עברתי שרוול לפני חצי שנה רציתי לדעת האם מותר לשתות אלכוהול/בירה ואם איזה תוסף שתייה מומלץ ביחד..(אשכוליות,xl, ) יש לציין שאני שותה לעיתים רחוקות! אשמח לקבל תשובה לעיניין זה...ניסיתי לברר דרך אנשים שאני מכירה שגם עברו שרוול ולאף אחד לא הייתה תשובה עבורי

אם היית חיה באיטליה,הייתי ממליץ לך לשתות BIRRA A CADUTA - בירה לא מוגזת....!!,...טוב בלי צחוק,,אני לא ממליץ לך חד משמעית לשתות בירה בגלל הגזים והשמרים שמנפחים,לכן אם בא לך כך עם החברים לשתות,אז עדיף מעט שתיה חריפה,בלי XL ,אפשר עם כצט מיץ.....חשוב לדעת שמצבך לאחר ניתוח שרוול - כמות קטנה של אלכוהול תשפיע עלייך מהר,לכן לא להגזים,ולא כל יום כי זה גם קלוריות....

19/06/2015 | 16:11 | מאת: אלה

תודההה רבה על התשובה:) עזרת לי מאוד!

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים