תודה לדר' מאדי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/06/2015 | 08:58 | מאת: שבת רות

ברצוני להודות בפורום זה לדר' מאדי. לפני כחודש וחצי נותחתי ניתוח של מעקף קיבה, אשר התברר כניתוח מסובך בגלל הדבקויות רבות שהיו לי, מחלות רקע שונות, ודלף בחיבור מהושט לקיבה. אושפזתי כחודש במחלקת הכירורגית בבני ציון, כאשר דר' מאדי והצוות הנפלא טיפל בי במסירות, בסבלנות, במקצועיות וברוגע במשך כל התקופה. דר' מאדי עם קולו המרגיע הבטיח לי בוודאות כי "הכל יסתדר" ואמנם כך היה. במשך חודש אפשר ללמוד הרבה על הצוות והעובדים, ואין בפי אלה תשבוחות לכולם. אני מאחלת לך אריכות ימים והמשך עבודה ברוכה

זו את האישה המקסימה ,עם המשפחה התומכת והחמה,אנשים אדיבים,ומבינים עניין....יודעים להעריך כשטוב,וגם ברגעים פחות טובים..... ישר כוח.... מחכה לך לביקורת... רק חזרתי מחופשה..

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים