Endobarrier

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/05/2015 | 16:00 | מאת: רות

שלום רב אני מבינה שההליך הזה מבוצע באופן פרטי בלבד. האם אפשר לדעת מהי העלות של ההליך הזה? ןהאם משתחררים הבייתה באותו יום-כמובן שאם הכל תקין. דבר שני,גם הבנתי שזה נעשה באנדוסקופייה,בהרדמה כללית. האם אפשר לבצע את ההליך בטישטוש קל,למי שלא מומלץ לו לעבור הרדמה כללית? תודה רות

משתחררים הביתה בסיום הטיפול - לאחר מספר שעות בודדות. באנדוסקופיה - לא מומלץ טשטוש קל צריך להבין מדוע לא מומלץ לך הרדמה כללית אשמח לייעץ לך כמובן אפשר ליצור קשר בדרך האתר: http://www.dr-dean.co.il/contact-us/

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים