תור לניתוח וסוגו

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

25/04/2015 | 08:13 | מאת: שרה

שלום, אני עתידה לעבור ניתוח בריאטרי בבני ציון, בבדיקות נמצא כי יש לי ריפלוקס ושטי וכבג שומני, שאלתי היא האם יש אפשרות לבקש מעקף ולא שרוול ומהם זמני ההמתנה לניתוח בבית החולים בני ציון? הבנתי שכמה חודשים וממש אין לי סבלנות להמתין חודשים... :)

לא יכולים לעשות לך ניתוח בלי שתסכימי כמובן. הגיוני לבקש מעקף מציע לך לעבור דרך המרפאה הגסטרו-בריאטרי לייעוץ ונחליט ביחד מה המתאים ביותר עבורך תורים לא ארוכים לניתוח

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים