שאלות...

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

25/01/2010 | 09:21 | מאת: שרון

דין שלום. יש לי כמה שאלות לפנות אליך : 1- לפני הניתוח לקחתי כדור בשם- "קסטרל" אבן בכלייה ובגלל הניתוח הפסקתי ? רופא אורולוג ביקש ממני להמשיך... 2- האם מותר לי לשתות כבר שתיה חמה ( תה/קפה ) 3- האם אני יכול לאכול מעט טחינה... (יש לי לפעמים חולשה אני יודע שזה מחזק ) נ.ב אני מרגיש הרבה הרבה יותר טוב מיום ליום.

הי שרון! 1. אפשר להמשיך אם אתה שותה מספיק מים! 2. כן בעדינות, תנסה קודם פושר ותראה איך זה הולך -לא עם סוכרזית כמובן 3. כן - תנסה מעט ואם טוב אז יותר! לגבי זה שאתה מרגיש יותר טוב מיום מיום - זה היה ברור! וזה רק ישתפר יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים