התלבטות לקראת ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

31/01/2015 | 12:54 | מאת: רותי

שלום. אני לקראת ניתוח שרוול עם bmi 32 . קיבלתי אישור מקופ"ח לניתוח. לאחרונה ביררתי באופן מעמיק יותר לגבי הסיכונים והסיבוכים ועתה אני מלאת חששות. ומאוד מתלבטת האם לבצע את הניתוח. אין לי ברוך השם מחלות רקע. אך הגעתי בעבר למשקל עודף עם bmi 41!. אשמח לתשובה. תודה.

כמו כל ניתוח - את צריכה לדעת שישנם סיבוכים. ברור שהם לא קורים בשכיחות גבוהה אך הם ישנם. זאת בחירה שלך ללכת על הכיוון הניתוחי עם הידיעה שישנם סיבוכים, או לדרך בבדרך ללא ניתוח...... חשוב שתדעי ותפנימי שהיסוד להצלחה ארוכת טווח של שני התהליכים הוא שינוי יסודי ואמיתי באורח חיים

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים