בלון בקיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

30/01/2015 | 16:31 | מאת: אנונימית

שלום, בעלי קיבל אישור מהקופה (לאומית) לניתוח שרוול באיכילוב, אך קיבל רגליים קרות לביצוע ניתוח בריאטרי. ופניו כעת להתערבות גסטרו לבלון בקיבה. יש לי מספר שאלות בנושא: 1. קראתי כי הקופה לא מאשרת בלון בקיבה. האם ישנה בכל זאת מקרים לפנים משורת הדין, שבהם הקופה כן מאשרת בלון בקיבה? 2. קראתי כי עלות ניתוח כזו עולה בין 2000 - 4000 דולר. מדוע טווח המחירים גדול מאוד? 3. האם תוכל לתת לי טווח מחירים לגבי ביצוע פעולה כזו באיכילוב? תודה רבה.

1. לא 2. אני לא מכיר טווח מחירים כזה 3. מציע לפנות לגורמים הרלוונטיים באיכילוב - אשמח כמובן לעזור לך במסגרת אסותא. אם תרצי תוכלי לפנות דרך האתר שלי ואז אדאג שתקבלי את כל הפרטים: Gastroenterology.co.il

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים