עצה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/01/2015 | 12:36 | מאת: אמה

ד"ר דין שלום. מזמן לא פניתי אליך. אני צריכה בבקשה עזרה. עברתי שרוול לפני 4 שנים . הגעתי למשקל התקין ורצוי לגמרי. לפני שנה ו 4 חודשים ילדתי. בזמן הריון עליתי 24 קילו שזה המון. ישר הורדתי 15 קילו. יש עוד עודף של 10 קילו זה מאוד מפחיד אותי ומטריד . לא מצליחה להוריד. אני יודעת בדיוק מה אני עושה לא בסדר ובסדר הבסדר - מקפידה על כמויות קטנות של אוכל. הלא בסדר - לא שותה מים בכלל, לא אוכלת ירקות . אוכלת רוב הזמן מה שמותר - דל שומן, חיטא מלא אבל לא מסודר וכן לפעמים חוטפת דברים. ועוד דבר חשוב לפני הריון הייתי עושה ספורט , עכשיו אני לא יכולה כי אחרי הריון יש לי דלקת פרקים וגידים. למי אני יכולה לפנות לעזרה ומה אני צריכה לעשות כדי לא להחמיר את המצב כי לבד אני , נראה לי לא מסתדרת. בבקשה תעזור לי

הי אמה! תתני לי נייד שלך דרך האתר שלי או תכתבי לי מייל - יש לי שני רעיונות ואשמח להפנות אותך. דין

30/01/2015 | 00:38 | מאת: אמה

ד"ד דין זה אימייל שלי [email protected] המון תודה מחכה טל: 0528383005

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים