שאלה לדר מטר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/12/2014 | 17:33 | מאת: שני

דר מטר שלום האם ניתן להפוך ניתוח מעקף קיבה למעקף תריסריון? ובאיזה מצבים ?

29/12/2014 | 16:45 | מאת: ד"ר אברהים מטר

שלום שני הפיכת ניתוח מעקף קיבה למעקף תריסריון הוא ניתוח מסובך אך אפשרי, קיימים שני סוגים של ניתוח מעקף תריסריון וצריך לראות מי מהם יכול להתאים לפי הניתונים שלך והבעיה שגורמת לחשיבה לעבור לניתוח מעקף תריסריון ....ניתן במקרים מסויימים לבצע את הניתוח בלפרוסקופיה אך לרוב זה דורש ניתוח פתוח ...אין ניסיון רחב בארץ ובעולם בנהפיכת ניתוח מעקף קיבה למעקף תריסריון ..בשנים האחרונות ביצענו היתוח דומה ב 5 מקרים ובהצלחה...כמובן לפרטים והתייחסות ספיציפית למצבך נא לפנות למרפאה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים