בדרך לניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

30/10/2014 | 15:48 | מאת: יונת

הרופאים יעצו לי לעשות ניתוח שרוול. בת 58 משקל 95 גובה 159. סוכרת התחלתית לחץ דם גבוה. כולסטרול. לפני 4 שנים ארוע מוחי. האם יאשרו לי? ואם כן מה התהליך? קיבלתי סדרת בדיקות. את רובן עשיתי. רוצה לעשות את הניתוח בבית חולים רמבם בחיפה. האם יש סיכוי שאוכל לבחור מנתח? וגמה זמן בממוצע מקבלים זימון תור לניתוח מהרגע שבו יש אישור מהוועדה הבריאטרית

נא ראי קישור הבא: http://www.dr-dean.co.il/pages/things2know.php לגבי עמידה בקרטריונים.... בחירת מנתח בבית חולים ציבורי - צריך לראות במחלקה עצמה זמן עד ....תלוי בעומסים בבית חולים

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים