אנדוברייר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

27/09/2014 | 00:24 | מאת: מתוקה

שלום, אני סובלת מסכרת לא מאוזנת כבר 20 שנה, אני בת 54, ה BMI שלי הוא 33, במכבי דחו את בקשתי לניתוח שרוול, השיטה החדשה של השתלת שרוול נראת ונקראת לי כמו פיתרון הולם לבעיית עודף המשקל שלי ולסכרת הלא מאוזנת שלי...מעגל קסמים אינסולין בטן גדולה והשמנה וערכי סוכר גבוהים כל הזמן. היכן אפשר לשמוע על השיטה ועל העלויות? תודה מתוקה

http://www.gastroenterology.co.il/clinics/ יש במרכז ובצפון או לחילופין - תפני אלי ישירות דרך האתר שלי ואבקש שיצרו איתך קשר. שנה טובה

27/09/2014 | 13:02 | מאת: מתוקה

27/09/2014 | 09:08 | מאת: ד"ר אברהים מטר

חולי סכרת קשה לאיזון יש אישור לניתוח במסגרת מחקר שמתקיים ב6 בתי חולים ציבוריים, בצפון הארץ בי"ח בני ציון ובמרכז בי"ח איכילוב ובירושלים ב הר הצופים ...תהליך מיוחד על מנת להשיג התחייבות מקופ"ח לעבור את הניתוח המתאים ...יש לקבל מכתב מהרופא מומחה סכרת שמטפל בך שמדובר בסכרת קשה לאיזון ושאינה מאוזנת...להגיע לאחד מששת הבתי חולים שנבחרו לבצע ניתוחים אלה במסגרת המחקר ...הניתונים מעבר לבירור הרגיל הוא בי-מ-אי בין 30-35 והוכחה שהסכרת היא קשה ואינה מאוזנת ...את מקבלת תור לניתוח במסגרת המחקר וקופה"ח שלך תהיה מוכרחת לספק התחייבות ....בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים