ריפלוקס וצרבות קשות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/08/2014 | 11:36 | מאת: עדי

ד"ר דין שלום רב, שנתיים לאחר שרוול עם ירידה נהדרת BMI 23. סובלת מריפלוקס וצרבות. לאחרונה הקאות מריפלוקס וגוש בושט , עברתי מאומפרדקס , ללנטון 30 מ"ג פעמיים ביום עם שיפור קל. שאלתי הגוש בושט מפחיד מאוד ומקווה שאין שינוי בתאים בושט, איזה ניתוח מומלץ לבצע ? שמעתי שייש אופציה להזרקת בוטולינום טוקסין, האם מכיר ? ומה דעתך ? תודה רבה

שלום עדי חייבים גסטרוסקופיה + צילום להבין לעומק מהם התחושות האילו? לא ברור לי השאלה - איזה ניתוח מומלץ? למה? וודאי מכיר את האופציה - אבל את צריכה לעבור ייעוץ את גסטרואנטרולוג המבין בתחום של בריאטריה

04/08/2014 | 16:41 | מאת: עדי

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים