חיידק הליקובקטר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

20/01/2010 | 11:29 | מאת: עופרה

ד"ר דין היקר ! ראשית אני מאוד מודה לך על תשובתך המהירה והמעודדת . היום קיבלתי תשובה של בדיקת נשיפה לאחר שהתלוננתי על כאבים בבטן העליונה מצד שמאל. הסתבר כי יש לי את חיידק הליקובקטר . רופאת המשפחה שלי אמרה לי שיש טיפול משולש למשך כ- חודש . השאלה שלי האם ניתן לעבור את הניתוח ? אני אמורה לעבור את הניתוח ביום חמישי הבא ה 28/1/2010 האם יש סיכון ? האם יש צורך בדחיית הניתוח ?

שלום עופרה! יש הרבה פקטורים שצריך לקחת בחשבון בכדי לקבל תשובה סופית. בגדול אם זה חיובי ויש לך תלונות מתאימות זה דורש טיפול. האם זה מקור הכאבים שלך - אני לא יכול להגיד ואני חוזר על מה שאמרתי לך קודם לכן. זה דורש ייעוץ רפואי - לדעתי תספרי על זה למנתח שלך ותראי מה הוא חושב. מקווה שעזרתי במגבלות הרשת יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים