תסמונת דמפינג

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/07/2014 | 07:26 | מאת: רויטל

חודש לאחר מעקף קיבה. טעמתי משהו מתוק ולאחר רבע שעה הרגשתי דפיקות לב רעד והזעה האם זו תסמונת דמפינג. יודעת שרצוי להמנע ממתוקים לאחר מעקף קיבה. אשמח לתשובה

זה נשמע ככה - אבל כמובן מחייב בירור יוצר מעמיק של מומחה לתחום

09/10/2014 | 21:26 | מאת: אלמוג פנינה

שנה סבלתי מתופעת הדפניג והסימפטומים הם כמו בסכרת הסוכר אצלי חגג ולחץ הדם ירד מאוד עד כדיי שהייתי ממש מעולפת בלי יכולת לדבר או ליפתוח עיניים פשוט גופה היום כבר מס חודשים אני מטופלת בג"ינובה פעמיים ביום ואני יותר מאוזנת ואני שואלת האם יש תיקון למעקף שיעלים את תופעת הדמפינג? אשמח לקבל תשובה פנינית

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים