שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/07/2014 | 19:10 | מאת: נינה

עשיתי בדיקת שתן לברר עם יש לי דלקת בשתן וזה הראה שכן ושרמת הקורטיזול שלי היא 942!! ועכשיו אני באיסוף שתן של הקורטיזול בשביל הועדה..האם זה ישפיע על הועדה? לחכות עד שהדלקת תעבור? רופאת משפחה אמרה שזה לא ישפיע על התוצאות ונתנה לי גם אנטביוטיקה ואמרה שאני יכולה לעשות איסוף.. מה דעתך? כרגע באיסוף ומחר רוצה להביא אותה ולעשות בדיקות דם. ולא יודעת מה לעשות. ראיתי שבשנים לפני הקורטיזול שלי הוא 500 בערך ושהוא בנורמה..לכן יודעת שזה בגלל הדלקת ולא כי יש לי איזה גן להשמנה.

כל ועדה והדקויות שלה - כעיקרון קורטיזול מוגבר מחייב המשך בירור, אבל את נמצאת בדלקת ואולי לא יתעקשו.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים