מחלת קרוהן

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/06/2014 | 16:17 | מאת: אימאן

שלום רב בעלי הגיע לפני יומיים למיון בשל כאבים עזים בבטן תחתונה מלווה בחום וכאב ראש. אחרי בירורים בהם נשלל אפנדציטיס, וצילומים עלה חשד למחלת קרוהן. לאחר שנמצא בבדיקת סי טי עיבוי דופן באיליום טרמינאלי, סיגמואיד וחלק יורד של מעי גס, בנוסף לעיבוי דופן בחלק שמאלי של מעי דק. השאלה שלי, האם יש אבחנה מבדלת חוץ מקרוהן? האם יש סיכוי שזה נובע מדלקת או ממחלה ויראלית? תודה מראש

28/06/2014 | 16:47 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אבחנה מבדלת רחבה מאוד בהחלט בהמשך יש להתקדם בבדיקות לאשר או לשלול את האבחנה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים