מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/06/2014 | 17:56 | מאת: אלופה

אני לאחר מעקף קיבה מ- 8.6.2014 טרי מאוד. 1.האם זמן ההתרוקנות של המזון הוא מהיר מאוד לאחר אכילה אפילו קטנה? 2. צד שמאל הצד של הניתוח נפוח מבפנים כנראה זה כיס הקיבה החדש. מדוע נפוח שם והאם כך זה אמור להיות או שזה מראה על דלקת או משהו לא תקין? 3. האם אמורות להיות עצירויות לאחר מעקף קיבה? ואם כן מה עלי לקחת והאם מותר 4. כמה זמן לוקח למקום הניתוח הפנימי להחלים? 5. האם במעקף קיבה אמור כיס הקיבה להתרחב במהלך הזמן כמו בשרוול? אשמח אם תענה על שאלותי תודה דוקטור דין

1. כן 2. צריך לראות על מה את מדברת - תחכי קצת להחלמה 3. בהתחלה - נורמלקס 4. שבועות 5. וודאי, אם את לא שומרת, ובעיקר ההשקה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים