ליווי רפואי תזונתי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

17/06/2014 | 12:31 | מאת: יניב

שלום אבי עבר ניתוח כריתת קיבה (75%) לאחר שנמצא גידול ממאיר. ההתאוששות הייתה מהירה אך לאחר זמן קצר החלו להופיע תסמיני חום וצמרמורות קור באופן לא עקבי. האבחנה הייתה שיש אבנים בכיס המרה למרות שאין לו שום כאבים. אני מחפש עבורו ליווי רפואי ותזונתי מאחר ואני חושש שהוא מאבד משקל רב, רוב הזמן הוא מרגיש לא טוב ואני חושש שהתזונה שלו לא טובה לא באיכות ולא בכמות. אודה לך אם תוכל להכווין אותי למי עלי לגשת.

שלום יניב! זה חלק מעיסוקי כגסטרואנטרולוג ומומחיות בתזונה....

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים