התנהלות של קופח כללית

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

08/06/2014 | 19:10 | מאת: גיל

היי ערב טוב רציתי לשאול האם משהוא/י ניתקל בברוקרטיה המעצבנת של קופח חולים כללית. איך הוא התנהל מולה באיזו צורה? ואם יהיו כאלו שעברו את הניתוח וקיבלו היתחיבות מהכללית בשנה האחרונה ועבר את הניתוח בבני ציון. אשמח לעזרה מצעד אנשי הפורום כי לי הם ממש לא מוכנים לתת. הגעתי עד להנהלת קופח החולים וגם לא הסכימו. נישאר לי פתרון אחד לדעתי לעזוב את הקופה שגם לא נותנת למטופליה להיות מנותחים אצל הרופאים הנבחרים והטובים ומצעד שני אלו הרופאים הנבחרים שלא באשמתם לא עובדים מול הקופה.

10/06/2014 | 06:56 | מאת: ד"ר אברהים מטר

יותר ממחצית החולים המנותחים בבני ציון הם חברי הכללית ....זכותך לקבל התחייבות ...באיזה דרך ???? אם את בקריטריונים לניתוח ...חובתו של רופא המשפחה להשיג את ההתחייבות ושלא יספר סיפור שזה לא בסמכותו ...

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים