ועדה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/06/2014 | 19:09 | מאת: אורית

אם אפשר לקבל יותר פרטים מי יושב בוועדות וכמה אנשים.. פוחדת כי יש לי BMI גבולי, רק 36, עם מעט רקע של בעיות בדופק.. האם יאשרו לי ניתוח להערכתך? להתחיל את כל התהליך והמון בדיקות ואז להתאכזב... קצת מפחיד אותי.

BMI מתחת ל-40 ללא מחלות רקע - אינו עומד בקרטריונים לניתוח בריאטרי

07/06/2014 | 19:15 | מאת: מירב

אני רוצה לשתף אותך מניסיוני, ברשותך. מכיוון שהייתי פחות מ- 40 B.M.I עליתי במכוון במשקל. רק שתוך כדי תהליך, גיליתי שגם בפחות ישנן כמעט תמיד בעיות נלוות - לא מודעות, כמו לחץ דם, כבד שומני(מעל 70 אחוז מהסובלים מהשמנה), דיכאון, סוכר, שומנים. כך שכדאי לך לבצע את כל הבדיקות ורוב הסיכויים שימצאו לך כבר משהו..

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים