שלום,יש לי כמה שאלות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

02/06/2014 | 13:40 | מאת: שיר

אני בת 22 ושוקלת 105 וגובהי 172 אינני מצליחה לרדת במשקל בכוחות עצמי וכן מאז שעלית 15 קילו (שקלתי 90 עד לפני 9 חודשים) התחילו לי קשיי נשימה שמעולם לא היו לי. אני רוצה להתחיל תהליך של ניתוח שרוול. ישנם שני דברים מהם אני חוששת: בדיקת הגסטרוקופיה, האם היא מתבצעת בהרדמה? וכן קראתי כי לאחר ניתוח השרוול מחובר קתטר לצינור השתן דבר שנורא מלחיץ אותי וממנו אני חוששת מכול, האם אני מחוייבת בחיבור הקתטר? והאם עפ"י הקריטריונים שהצגתי לעיל אני מועמדת לניתוח במימון קופת החולים, או שמה יהיו לי בעיות בבקשתי להתנתח. תודה רבה מראש!

1. כן 2. כן - זה ניתוח 3. ראי קישור: http://www.dr-dean.co.il/pages/things2know.php

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים