BMI גבוה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

30/05/2014 | 05:11 | מאת: אלונה24

ד"ר שלום, אני מועמדת לניתוח שרוול אך משקלי בזמן האחרון עלה בצורה משמעותית. אני בת 24, שוקלת 118 קג על גובה 1.58 מה שאומר שאני בסביבות ה48 BMI זה לא גבוה מדיי בשביל ניתוח שרוול? האם יש יותר סיכונים במשקל הזה? אני מאוד חוששת להתקדם ואשמח למעט אינפורמציה בנושא

זה לא גבוה מדי לשרוול BMI מוגבר יותר - יכול להוסיף לסיכון הניתוחי וההרדמתי

31/05/2014 | 21:16 | מאת: אלונה 24

תודה על תשובתך אך לא כ"כ הבנתי ה-BMI שלי לא גבוה מדיי לניתוח שרוול אך כן מגדיל את סיכוני הניתוח וההרדמה או שהתכוונת שאם ה-BMI שלי יעלה זה יהיה סיכון? אתה ממליץ לדחות את הניתוח עד לירידה מסוימת במשקל? ומדוע זה מגדיל את הסיכויים? אודה לתשובתך

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים