מסטיק

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

17/05/2014 | 12:19 | מאת: לילך

היי, אני שלושה חודשים וחצי אחרי ניתוח שרוול, ויש לי 2 שאלות, לאחרונה שמתי לב שיש לי נשירת שיער, אני מקפידה לקחת את הוויטמינים שנתנו לי, מה עלי לעשות על מנת להפסיק את התופעה או לפחות להפחית ממנה. שאלה נוספת, מותר ללעוס מסטיק אחרי הניתוח? ניסיתי למצוא תשובה חד משמעית באינטרנט, ללא הצלחה. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה.

נשירת שיער קורית - ובד"כ לא ניתנת לטיפול - היא זמנית ואפשר לנסות תוספי מזון בלי הרבה הבטחות. לגבי מסטיק - אין שום בעיה - כמו בן בלי לבלוע אותו.

17/05/2014 | 22:17 | מאת: לילך

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים