ניתוח בריאטרי לטבעונים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/05/2014 | 12:36 | מאת: L123

אני כרגע נמצאת בתהליכים של הניתוח הבריאטרי (נפגשתי עם הכירורגית ומחכה לקביעת תור). אני טבעונית כבר שנה וחצי. בפגישה עם הכירורגית היא ציינה בפניי שזו בעיה רצינית. שאני לא אקבל את כל מה שאני צריכה מכיוון שהכמויות הן כל כך קטנות וזה יוביל לחוסרים רציניים שעלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים ושעליי לחשוב טוב על המשך התהליך. שאלתי היא האם קיימים טבעונים שעברו את הניתוח ואיך הם התמודדו עם העניין? תודה.

כרופא מומחה בגסטרואנטרולוגיה ותזונה עם נסיון רב של מעקב אחרי משורוולים - יש לי גם כאילו שהינם טבעוניים. יש פיתרון כמעט להכל - חייבת להיות במעקב רפואי תזונתי סדיר

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים