כאבי בטן חזקים - הצילו .

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/05/2014 | 11:28 | מאת: אתי

שלום. אני עברתי ניתוח מעקף תריסריון לפני כ- 4 שבועות. (10 שנים לאחר ניתוח מעקף קיבה) אם אינני אוכלת אין לי כאבים אך שעה אחרי כל מזון אני סובלת מכאבי בטן חזקים. אין לי יציאות (וגם לא תחושה של צורך ליציאה).בזמן הכאבים מערכת העיכול שלי בפעולה נמרצת. יש התכווציות חזקות ונשמעים קולות של עבודת המעיים. יש לי גזים אך לא הרבה ותחושה שהגזים כלואים בבטן ולא יוצרים. הכאבים הם בתחושה של מן סכינים בתוך הבטן. הכאבים חזקים, אנא עזרתכם. הייתי בביקורת אצל הכיררוג - הופנתי לבדיקות דם ובדיקת אולטרסאונד של הבטן - והתוצאות היו תקינות. אנא עזרתכם- אין לי כוח יותר לכאבים.

01/05/2014 | 14:15 | מאת: ד"ר אברהים מטר

יתכן וזה עניין של זמן עד שמתרגלים...אם לא יחול שיפור ליש לפנות לבית חולים

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים