חודש אחרי שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

18/04/2014 | 00:23 | מאת: אפרת לוי

נותחתי ב18.3.. אני חשה רעב כל ערב מ5 והלאה לא משנה אם שתיתי ואכלתי.. הייתי אצל הדיאטנית כשבוע לאחר הניתוח וקיבלתי הנחיות לאכול ירקות מבושלים. בננה תות מוצרי חלב אבוקדו וביצה מקושקשת . האם לאור העובדות האלה איזו השכלות יכולות להיות אם חורגים מהכמויות שנקבעו לי או ממה שניתן לי לאכול איזו השפעה יכולה להיות? ואיך אני יכולה להתמודד עם תחושת הרעב עד לביקורת שהייתי אמורה להגיע אתמול אבל בגלל החג התור נדחה רק לאחריו.

שלום אפרת! יש עקרונות להצלחה ארוכת טווח של התהליך - וזה מעבר לתזונה נכונה... הכלי של השרוול היא כלי נפלא רק משתמשים בו נכון, ההתרגלות לתזונה זו לוקחת זמן... סבלנות והתמדה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים