4 ימים לאחר שרוול כיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/01/2010 | 09:18 | מאת: ארטישוק

כמה שאלות לגבי התזונה.... ניסיתי לאכל 3 כפיות יוגורט וזה הריץ אותי אוטומטית לשרותים? ככה זה יהיה עם כל מוצרי החלב??או שזה שלב הסתגלות? מותר לאכל מעדני חלב בטעמים ??? ועוד שאלה מדאיגה השיעול לאחר ההרדמה מסרב לעבור וכמות השיעולים גרמה לי לכאב גרון ... זה נורמלי? כמה זמן לוכח עד שהליחה הזאת יוצאת?:) תודה על התשובה

יכול להיות שזה שלב ביניים של הסתגלות. לגבי מעדני חלב בטעמים - צריך להימנע מדברים מתוקים כאורח חיים - מאד חשוב הנושא של שינוי מהותי בתזונה לאחר הניתוח - מקווה שאתה יודע את זה.... ומפנים את זה. לגבי השיעול וההרדמה - זה לא התחום שלי , אבל מנסיון אם זה לא עובר או משתפר - תיגש לרופא יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים