לד"ר דין וד"ר אברהים היקרים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/02/2014 | 21:16 | מאת: דנה

ההתלבטות שלי מאוד קשה אני עומדת בכל הקריטריונים לניתוח שרוול נשאר לי לבחור כמובן מנתח הצרה אצלי היא הפחד מסיבוכים כמו תסחיף ריאתי דלף מהקיבה ושאר סיבוכים אני זקוקה לעזרה איך אני מתגברת על הפחד הזה? אני מכירה אנשים שעברו את הניתוח בשלום אך אני פשוט לא יודעת מה לעשות עם הפחד שמשתק אותי.. מה הסיכוי לדלף או דימום האם אתם בודקים במהלך הניתוח שאין דלף או סיבוך אחר? הרי גם אתם בתור רופאים בכירים שמעתם או ראיתם בחדשות על המנותחים שנפטרו מהניתוח מה אתם יכולים לתרום כדי להרגיע אנא ממכם תשובתכם חשובה תודה רבה

שלום דנה! כפי שאת כבר יודעת - סיבוכים קיימים לאחר כל ניתוחים וודאי לאחר ניתוחים בריאטריים. חשוב מאד להיות מנותחת על ידי צוות מיומן שגם יש לו את הגיבוי המתאים. כך למשל שיתוף הפעולה בין ד"ר מטר - כירורג, וביני ד"ר דין קרן - גסטרואנטרולוג עם ניסיון רב בטיפול בסיבוכים לאחר ניתוחים אילו. שיתוף פעולה שבא אף לידי ביטוי בפורום זה. החשוב ביותר הוא להבין שהניתוח הוא רק כלי עזר בתהליך...

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים