עידוד למשורוולים חדשים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/01/2014 | 10:38 | מאת: seah

עברתי ניתוח קיצור קבה באוגוסט 2012. ירדתי 60 קילו ועכשיו זה גם המשקל שלי. כן, אני חצי. החיים שלי השתנו לגמרי. זה לא קל. הראש הדפוק שלי עדיין רוצה שאמלא את הבטן שלי בממתקים: כרגע, בלי סוף, ובבת אחת. אבל אני לא עושה את זה. בהצלחה!

60ק"ג זה המון ב-16 חודשים..... חשוב מאד מאד מאד לדעת שההצלחה האמיתית הוא שמירה על ההישגים האילו לשנים רבות, כלומר שינוי מהותי ויסודי באורח החיים - וזה היסוד להצלחה.

02/01/2014 | 07:25 | מאת: seah

yep! אתה צודק - שמירה לאורך שנים. אני יודעת את הסטטיסטיקה - לא מעודדת במיוחד. אני אוכלת רק דברים שאני אוהבת ורק דברים בריאים ודל קלוריות. למזלי יש דברים כאלו! אני שוקלת את הכל, אחרת הייתי אוכלת יותר מדי: הראש שלי עדיין מדבר והבטן שותקת, אני חייבת לגמור מה שעל הצלחת. במשך ה16 חודשים אף פעם לא כאב לי הבטן ואף פעם לא הקאתי. זה קצת מפחיד. אז אני מאד נזהרת בכמויות. אתה וד"ר מטר הגיבורים שלי!

25/01/2014 | 14:19 | מאת: ליהי

וואוו אני בדיוק מתלבטת !!!! תודה רבה !! ואיך אחרי שנתיים המשקל נשמר אין רגעים של  אכילה ריגשית כנחמה ? ואני מתכוונת רק את הייתה לך אכילה רגשית ....

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים