שאלה לדר' דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/12/2009 | 12:22 | מאת: ra

הי דר' דין מאז שהייתי במרפאה פעם אחרונה מה שאני אוכלת בערך כל היום אני מקיאה פשוט אני מרגישה שהכיבה לא מעכלת את האוכל ובעיקר את הבשר ורוב הזמן בא לי לאכול דברים מתוקים ואני פשוט מסוג אנשים שלא אוהבת לאכול מתוק ..

הי RA! חסרים לי פרטים בכדי שאוכל לעזור. מתי עברת ניתוח? מצד אחד את אומרת שבא לך לאכול דברים מתוקים ומצד שני את לא אוהבת לאכול מתוק - אני לא מבין - תפרטי? אם זה מסובך לך - תשאירי הודעה במשיבון של המרפאה 8359941 ואחזור אלייך מחר. בי בינתיים דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים