לאחר ניתוח שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

11/12/2009 | 23:40 | מאת: מודאגת

ערב טוב ושבת שלום ד"ר דין וד"ר מטר! אני אחרי כמעט 7 חודשים אחרי הניתוח וירדתי 22 קילו משקלי ההתחלתי היה 90 קילו וגובה 1.50. ברצוני לדעת ולשאול כמה דברים... 1.האם זה נורמלי לרדת רק 22 קילו לאחר כמעט 7 חודשים (אני מכירה בחורה שירדה כמעט 30 קילו חצי שנה אחרי)??? 2.לאחרונה התחילו לחזור לי כל החשקים ותחושת הרעב אם זה נורמלי?? 3.האם זה נורמלי שאחרי מידי פעם שאני אוכלת אפילו משהו קטן (כמו ביס מפרוסה)יש לי כאבים עזים שאני לא מסוגלת להמשיך לאכול?? 4. מה הסיכוי של הרחבת הקיבה לאחר זמן זה? ומהי הבדיקה שאני יכולה לעבור על מנת לבדוק אם הרחבתי את הקיבה או לא??

שלום למודאגת! 1. המשקל שירדת הוא בהחלט סביר - אבל יש לי תחושה שאת שוקלת את עצמך הרבה. אחד הדברים שחייבים להיגמל ממנו אחרי הניתוח הוא ה"אובססיה" לשקילות חוזרות. חשוב מאד מה את אוכלת ואם השתמשת בניתוח ככלי עזר לקראת אורח חיים חדש. 2. לגבי חשקים לאוכל - זה כמו שאמרתי לך מאד תלוי במה שאת אוכלת - את חייבת ייעוץ תזונתי. 3. קשה לחוות דיעה לגבי סעיף זה - מבלי לדעת מה היה מהלך הניתוח ואחרי.... 4. אין ספק שאם את לא שומרת - זה לא טוב!!!!!! הרחבה של קיבה מאד בא לידי ביטוי בהרגשה אישית שלך. מקווה שעברתי קצת דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים