גם כן התלבטויות בדרך....

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

11/12/2009 | 23:31 | מאת: אורנה

ד"ר מטר ודין שלום! אני שוב מתעניינת - המון התלבטויות בדרך ךשרוול המיוחל. אני כמו הקודמת שמעתי על מה שקרה לאחרונה במרכז רפואי אחר וכמובן שלא מצפה לתגובתכם. שאלתי היא מה קורה אם עושים ניתוחים אילו בבית חולים פרטי ולא ציבורי שבו אין טיפול נמרץ? תודה רבה

12/12/2009 | 10:42 | מאת: ד"ר אברהים מטר

התשובה היא כן, הניתוח כשהכל הולך בסדר, זה ניתוח קצר ואשפוז קצר .. הבעיה היא באותו 1-2% שיש כן בעיות, בבי"ח פרטי לא תמיד יכול להתמודד במצבים אלה, לא נגרם נזק למטופל כתוצאה מכך והחולה מועברק לבי"ח גדול יותר בו נמצאים כל האמצעים הדרושים

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים