הודעה לדין, לגבי התרופה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

29/11/2009 | 09:00 | מאת: קארן

אני לא מוצאת את התרופה הזו, נורמלקס וראיתי שם על המדפים מלא "לקסים" אבך רציתי לשאול אותך קודם. האם יובילקס גם טוב? זה מצמחים וחברה אמרה לי שזה פועל ממש טוב.או לחילופין, משהו אחר כי הייתי בשני סניפי סופר-פארם ולא מוצאת את זה

הי קארן! יובסלקס זה רע - זה עם סנה ואסור לך לגעת בזה. לגבי לקסים אין לי מושג מה זה - את יכולה לנסות רק שלא יהיה סנה או אלו ורה. זה מוזר לגבי הנורמלקס - יש מלא מזה בצפון. אפשר סירופ אבילק. מקווה שזה יסתדר דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים