כאבי בטן חזקים - שנה אחרי ניתוח שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

25/04/2012 | 11:50 | מאת: אלונה

שלום רב, לפני כשנה נותחתי בניתוח שרוול קיבה בהדסה הר-הצופים. ירדתי למעלה מ-40 ק"ג ואני מאוד מרוצה מהתוצאה. לצערי, לפני כחודשיים תקפו אותי כאבי בטן חזקים ובלתי נסבלים בליווי בחילות והקאות, צמרמורות של קור וחום. לאחר כמה שעות הייתי מותשת לגמרי וניסיתי לשכוח מכל הארוע הלא נעים בתקווה שלא יחזור על עצמו לעולם. לצערי, לפני מספר ימים תקפו אותי שוב אותם הכאבים. הפעם הלכתי לרופא ששלח אותי לבדיקות דם ואולטרסנד בטן. בדיקות הדם הראו שחסרים לי ויטמין B12, ויטמין D וברזל. שאר הבדיקות היו תקינות. באולטרסאונד בטן הכל תקין מלבד "הודגמו אבנים קטנות/סלג בכיס המרה. האם אבנים בכיס המרה יכולות לגרום לכאלה כאבים חזקים, או שיש לזה קשר לניתוח שעברתי. אודה לכם באם תכתבו לי מה אני צריכה לעשות כעת ולמי לפנות. אלונה

האבנים הקטנות האילו בכיס יכולות להיות חלק מהעניין או בעיה בקיבה, אך גם יכולות להיות דברים אחרים המחייבים ייעוץ רפואי. כדאי לך לגשת לגסטראנטרולוג עם ראיה רחבה בתחום והמודע לבעיות שיכולות להתעורר לאחר ניתוח להשמנת יתר. כמובן שאשמח להיפגש איתך במסגרת מרפאתי. חג שמח

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים