ניתוחים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/10/2009 | 21:11 | מאת: שיוש

תודה על תשובתך! עברתי קיצור קיבה עם טבעת הניתוח וההחלמה היו מעולים. עברתי ניתוח קיסרי וגם פה הניתוח וההחלמה היו מעולים. עברתי לפני כחצי שנה ניתוח של הקטנת והרמת חזה וגם פה הניתוח וההחלמה היו מעולים.האים אני יכולה להיות רגועה?

כל רופא כירורג והגישה שלו! לפני לקיחת החלטה את צריכה לדעת מה הסיכונים בניתוח נוסף, וזה נעשה כמו שאמרתי לך כבר מספר פעמים בשיחה מול הכירורג - אין הבטחות שהכל ילך חלק. בכל ניתוח יש סיכונים, ובמקרה שלך, ניתוח שני, יש יותר.

30/10/2009 | 18:37 | מאת: ד"ר אברהים מטר

ניתוח בריאטרי לאחר ניתוח טבעת בעבר הוא ניתוח קשה יותר, אחוז הסיבוכים גבוה יותר, הכירורג צריך להכין אותך ולהסביר לך את הקשיים והבעיות שיכולות לצוץ לאחר ניתוח , מדובר ללא ספק בניתוח מסובך יותר מכל הניתוחים שעברת בעבר, עדיין האפשרות שיעבור הכל חלק מגיע ל 90% ..בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים