אינסולין גבוה ? לד"ר דין קרן

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/10/2009 | 09:35 | מאת: קארן

הי דין, מה שלומך? טרם הספקתי בכלל לכתוב לך כמה הפגישה שלנו בתחילת השבוע היתה כייפית ומועילה ומצפה לפגישתנו הבאה. רק שתדע שלא נגעתי בסוכרזית מאז ! רק מעט סוכר (פחות מכפית) בנס-קפה.דיאט קולה- מעט, כמה שלוקים ביום, לא יכולה כרגע בלי זה. שאלתי היא כזו- היום גיליתי בתדהמה רבה כי רמת האינסולין שלי עפ"י הבדיקות יצאה 30.3 כשהטווח שהיה רשום שם הינו 0 עד 29. מה זה אומר? זה קצת מפחיד אותי... ודרך אגב, האם תוצאת הבדיקה יכולה לעזור לי בועדת ההערכה של מכבי ? סופ"ש נעים קארן

הי קארן! תודה על המשפט הפותח - זה הסיבה שאני עושה את המרפאה...... איזה כייף לגבי הסוכרזית - זה התחלת השינוי!!!!! לגבי האינסולין - אם אני זוכר נכון אמרת לי שאין לך סכרת או שהיא גבולית. האינסולין הגבוה אומר שזה בדרך. הסיבה לסכרת אצל שמנים הוא העמידות לאינסולין ועל כן הלבלב מנסה להתגבר על זה על ידי הפרשת כמות מוגברת של אינסולין. זה בשבילי וכמובן בשבילך סימן (שהיה ברור) שחייבים לטפל בהשמנה מבחינה בריאותית פרט לשאר הסיבות הידועות. ואין ספק שזה יעזור בועדה - זה עוד נדבך חיובי לאישור הניתוח. בי בינתיים וחג שמח דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים