רוצה להציל את בעלי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/03/2009 | 15:34 | מאת: מיטל

שלום שמי מיטל, התחתנתי לפני 7 חודשים עם בחור מדהים שתמיד היה שמן אך לצערי ההשמנה רק מחמירה כיום הוא שוקל 195 ק"ג וגובהו 1.90 דיאטות לא עזרו כי הוא לא התמיד בהן מכוני כושר הם סיוט עבורו כרגע המצב הבריאותי שלו תקין יחסית למשקל אך הוא מסרב ללכת לרופאים לדעתי כדי לא להתמודד עם המציאות אנא עזור לי אני מאוד רוצה להגיע לייעוץ ביחד איתו מה המלצתך? בברכה, מיטל

הי מיטל! מרפאת התזונה והבריאות בבני ציון שעובדת בתיאום עם המרפאה הכירורגית בדיוק מיועדת לאנשים כמו בעלך. משקלו הגבוה הוא גורם סיכון אדיר לתחלואה. אין ספק, מהמילים הבודדות שלך, שהוא זקוק לשינוי מהותי בחייו עם הכוונה תזונתית נכונה עם אפשרות סבירה לניתוח. דבר ראשון הוא זקוק לשיחת מוטיביציה ואולי אפילו שיחות עם מנותחים אחרים שעברו דרכינו שממש "נולדו מחדש". את כמובן חייבת לבוא איתו. אבל החשוב מהכל שהצעד חייב לבוא ממנו אחרת זה נועד לכישלון. אשמח לעזור בכל מה שאוכל - תשאירי הודעה ב-04-8359941 ואחזור אלייך. לילה טוב דין

03/04/2009 | 22:05 | מאת: הילה

כנסי בבקשה לאתר של אכלנים כפייתיים oa-israel.org תראי עם מתאים ותנסו.\ זה עוזר. הפגישות הן בנוסף לעזרה מקצועית של רופא ודיאטן

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים